Ε όπως Επέμβαση

Author: Νυχτερινή Πένα /


Ως επέμβαση ορίζεται η ανάμειξη σε ξένες υποθέσεις ή η μεσολάβηση ή η εγχείρηση. Οι γνώστες της ιστορίας και οι ασχολούμενοι με την διπλωματία και την γεωπολιτική είναι εξοικειωμένοι με την επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων σε θέματα και διενέξεις μικρότερων κρατών. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου πάλι είναι συνηθισμένοι στις σωτήριες επεμβάσεις των τερματοφυλάκων!
Εμένα όμως η λέξη επέμβαση μου φέρνει στο μυαλό μόνο ένα πράγμα, την εγχείρηση. Μέχρι τώρα μετράω δυστυχώς μια δεκάδα επεμβάσεων οπότε η λέξη έχει δεθεί άρρηκτα με την παγωνιά του χειρουργείου στο οποίο έχω βρεθεί κάμποσες φορές. Όχι το ίδιο βέβαια, έχω δοκιμάσει κάμποσα διαφορετικά!
Ευτυχώς τα περισσότερα ήταν περιστασιακά προβλήματα που με τις επεμβάσεις διορθώθηκαν, αλλά είναι και μερικά προβλήματα που παραμένουν και με ταλαιπωρούν κατά καιρούς. Οι τακτικοί αναγνώστες θα θυμούνται τις φορές που έχω αναφερθεί σε αρρώστιες και τραυματισμούς, ως και μια επέμβαση έκανα όσο έχω το ιστολόγιο και άλλη μια, την πιο σοβαρή μάλιστα, την έκανα λίγο καιρό πριν το αρχίσω.
Εσείς έχετε περάσει ανάλογες ταλαιπωρίες ή το έχετε αποφύγει; Σας εύχομαι το δεύτερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου