Ο όπως Όνειρα

Author: Νυχτερινή Πένα /


Βλέπετε όνειρα; Ναι, πολλά, μερικές φορές, όχι, θα μου πείτε. Στην πραγματικότητα όλοι ονειρευόμαστε άλλο αν δεν τα θυμόμαστε πολλές φορές όταν ξυπνάμε. Με λίγη εκπαίδευση είναι πιο εύκολο να μπορείς να ανακαλείς τα όνειρά σου.
Τα δικά μου όνειρα είναι συνήθως μάχες, έχω δει αμέτρητες μάχες, συνήθως εκ του σύνεγγυς με αγχέμαχα όπλα, σπαθιά και τσεκούρια, αλλά μερικές φορές και με τηλεβόλα ακόμα και με λέηζερ. Τα πρώτα υπερτερούν και μετουσιώνονται σε μάχες και μονομαχίες που βρίσκονται στα φάντασι κυρίως έργα μου. Αυτό κάνει τον ύπνο μου (μαζί με το άγχος) πολύ ελαφρύ, σχεδόν σαν να είμαι ξύπνιος.
Μερικές φορές βλέπω και πλοκές στον ύπνο μου και έχω ξυπνήσει κάμποσες φορές από αυτές συγχυσμένος γιατί δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η ιδέα ή γιατί έχασα κάποιο σημαντικό κομμάτι. Πρόσφατα μάλιστα πέρασα το υπόλοιπο της νύχτας αλλά και όσα όνειρα είδα μετά προσπαθώντας να ενώσω τα κομμάτια της πλοκής από το πρώτο όνειρο που είδα εκείνο το βράδυ. Ωστόσο, όπως και να έχει, είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια στο έργο μου.
Εσείς τι όνειρα βλέπετε;

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Μάχες ε; εμ με όσα γράφεις λογικό είναι να επηρεάζουν τη συνείδησή σου. Σου εύχομαι να βλέπεις όνειρα χαλαρά, όμορφα, χωρίς άγχος και φόβο.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου, δεν παραπονιέμαι, τα χαλαρά όνειρα δε βοηθούν! Τα άλλα είναι που δίνουν έμπνευση. Το άγχος δυστυχώς πάει με τη δουλειά, δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ.

Δημοσίευση σχολίου