Μια Ευκαιρία Για Φθηνά Βιβλία

Author: Νυχτερινή Πένα /

Το 19ο Παζάρι Βιβλίου άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει. Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχουν βιβλία για όλα τα γούστα και σε πολύ καλές τιμές. Να και η σχετική ανακοίνωση:
19ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Σ.ΕΚ.Β. – Σ.Ε.Β.Α.
 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ
 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
 Με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην ανάγνωση!» η Μεγάλη Τέντα του Βιβλίου ανοίγει, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015,  για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες. Το καθιερωμένο Παζάρι Βιβλίου, σε συνδιοργάνωση Σ.ΕΚ.Β. – Σ.Ε.Β.Α.,  έφθασε αισίως στην 19η χρονιά λειτουργίας του.
 Η συνάντηση βιβλίου και αναγνώστη πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης)  του Δήμου Αθηναίων με θέα το παλιό Δημαρχείο της Πόλης.  Τα ξύλινα πατώματα της μεγάλης υπαίθριας τέντας  και οι πάγκοι από φωτεινό βιομηχανικό υλικό, δίνουν την αίσθηση στο βιβλιόφιλο κοινό ότι βρίσκεται στο δικό του φιλικό βιβλιοπωλείο.
 Αυτή η θεσμοθετημένη εκδήλωση που έχει καταξιωθεί στις Αθηναίες και στους Αθηναίους -και όχι μόνο- για το βιβλίο θα λήξει στις 6 Μαρτίου 2015.
Λοιπόν με το Σαββατοκύριακο μπροστά μας ποιος είναι καλύτερος τρόπος να το περάσουμε από ένα ταξίδι ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου