Σ όπως Συγγραφή

Author: Νυχτερινή Πένα /

Αυτή η ανάρτηση είναι αποτέλεσμα μιας παρατήρησης του φίλου μου του Γιάννη σε μια προηγούμενη που μιλούσα για τα όσα έχω γράψει στα τόσα χρόνια που γράφω. Είπε λοιπόν ο φίλος μου πως θα γίνει να παρουσιαστεί αυτό το έργο στο κοινό. Η αλήθεια είναι ότι κάνω ό,τι μπορώ. Ένα μέρος αυτού του έργου έχει αναρτηθεί εδώ αλλά και ένα μέρος έχει εκδοθεί. Φυσικά το μεγαλύτερο είναι ακόμα αφανές αλλά προσπαθώ να εκδώσω και άλλα και να δημοσιεύσω και εδώ. Ας δούμε τι έχει δει το φως της δημοσιότητας ως τώρα:

Εδώ στο ιστολόγιο έχουν δημοσιευθεί τα αισθηματικά Δάκρυα, Όλοι Οι Δρόμοι Οδηγούν Στην Αγάπη, Αποφάσεις Ζωής, οι περιπέτειες Στην Άκρη Του Κόσμου, Επικίνδυνο Ταξίδι, το ιστορικό Στις Θάλασσες Του Κόσμου, τα αστυνομικά Ένας Πυροβολισμός Μέσα Στη Νύχτα, Ο Πρώτος Ένορκος, και τα φαντασίας Η Σκιά Του Σκότους, Οι Ταξιδιώτες Των Κόσμων και Τα Χρονικά Της Εσπέρια Ι – Η Συνωμοσία Της Σκιάς.

Έχουν δημοσιευθεί από το smashwords τα εξής:

Τα τρία πρώτα βιβλία των Χρονικών της Έρεμορ: Οι Ιππότες Του Όρκου, Το Δάκρυ Του Ουρανού και  Ο Θυρεός Του Λέοντος.

Η περιπέτεια Επιχείρηση Ιωνία.

Και επειδή δεν θα σταματήσω να γράφω και θέλω να μοιράζομαι τα όσα γράφω προσεχώς θα έχουμε ακόμα ένα έργο ανεβασμένο εδώ αλλά και μια νέα έκδοση. Εδώ θα ανέβει το ιστορικό ο Χρυσός Της Χαμένης Λεγεώνας και θα έχουμε την έκδοση της Επιχείρησης Ιωνία στην Αγγλική ενώ στο νέο έτος θα εκδοθεί σίγουρα το τέταρτο βιβλίο των Χρονικών.

3 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Ξέρεις πώς το σκεφτόμουνα, Μιχάλη; Έναν τρόπο, δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός, Ίσως μια σελίδα σου στο μπλογκ, στην οποία θα υπάρχει παρουσίαση όλης σου της βιβλιογραφίας. Θα περιλαμβάνει μικρογραφία εικόνας του εξωφύλλου, μια μικρή περίληψη του έργου και πού μπορεί να το βρει κάποιος να το διαβάσει.
Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ ναι; Θα είναι πολύ χρήσιμη πηγή για να σε προσεγγίσει κάποιος και να διαλέξει να διαβάσει. Σαν βιβλιοθήκη.
Σκέψου το και εδώ είμαστε.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Χμ. εννοείς όπως καταλαβαίνω κάτι σαν την λίστα που έχω εδώ στα δεξιά στην ενότητα βιβλία αλλά σε μια κάπως πιο αναλυτική μορφή. Δεν είναι καθόλου κακή σκέψη αλλά είναι εφικτή με τα μέσα του blogger;

Giannis Pit. είπε...

Όπως ακριβώς το έχω κάνει στο μπλογκ μου στην wordpress! Κάθε έργο έχει ένα δικό του ποστ με το εξώφυλλο, την περίληψη και που μπορεί κάποιος να το βρει. Εδώ στο μπλογκ σου, μπορείς να το κάνεις σε μια νέα σελίδα που θα δημιουργήσεις και σταδιακά θα προσθέτεις ένα προς ένα τα βιβλία σου. Ένα ενιαίο δηλαδή ποστ-λίστα.

Δημοσίευση σχολίου