Δράκοι Στη Χειμωνιάτικη Νύχτα

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο Τάνις και οι σύντροφοι του βρίσκονται στο Θόρμπαντιν. Ξέρουν ότι το μόνο όπλο ικανό να σκοτώσει έναν δράκο είναι η δρακολόγχη μα το μυστικό της κατασκευής της έχει χαθεί με τους αιώνες και ακόμα δεν έχει βρεθεί μια σίγουρη λύση για τους πρόσφυγες που είναι μαζί τους. Αποφασίζουν να συνεχίσουν για την πόλη της Ταρσίς με την ελπίδα να βρουν πλοία για να τους μεταφέρουν.

Δεν έχουν όμως υπολογίσει δύο πράγματα. Η πόλη δεν είναι πια παραθαλάσσια, ο κατακλυσμός άλλαξε το πρόσωπο του Κριν, και ταυτόχρονα τους αναζητά ο εχθρός με τους δράκους και έναν πολυάριθμο στρατό να καταφτάνει στην Ταρσίς σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνους.

Στην πόλη που δέχεται επίθεση και φλέγεται οι σύντροφοί θα χωριστούν, θα καταφέρουν να επιζήσουν και να ξαναβρεθούν μαζί;

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Τι γράφεις πάλι! Στους μαγικούς χώρους και κόσμους της επικής φαντασίας, Μιχάλη. Κινείσαι συγγραφικά. Καλή έμπνευση να πω; Το έχεις τελειώσει;

Νυχτερινή Πένα είπε...

Όχι φίλε μου, αυτό δεν είναι δικό μου! Πολύ θα το ήθελα! Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές φαντασίας και γι' αυτό την προτείνω.

Δημοσίευση σχολίου