Οι Κύριοι του Σκότους

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο Μοναχικός Λύκος επιστρέφει στην Μάγκναμουντ από το Ντάζιαρν έχοντας ολοκληρώσει την αναζήτησή του. Αλλά αυτό που φάνηκε σαν μερικές μέρες στο αλλόκοτο πεδίο ύπαρξης του Ντάζιαρν είναι οκτώ χρόνια στον κόσμο όπου γεννήθηκε. Η αυτοκρατορία των Αρχόντων του Σκότους έχει μεγαλώσει και λίγα έθνη βρίσκονται πια απέναντι στις δυνάμεις του κακού. Η Σάμμερλαντ είναι υπό πολιορκία και σαν να μην φτάνει αυτό, οι ίδιοι οι Άρχοντες του Σκότους έχουν γίνει πιο ισχυροί και είναι σε θέση να οδηγούν τους στρατούς τους στη μάχη.

Αλλά δεν έχουν όλα χαθεί, ο Μοναχικός Λύκος πρέπει να καταφέρει να εισχωρήσει στο εχθρικό έδαφος και να φτάσει την εφιαλτική πόλη της Χέλγκενταντ την έδρα του Γκναάγκ και πρωτεύουσα των Αρχόντων του Σκότους. Πρέπει να σκοτώσει τον Γκναάγκ και να πυροδοτήσει την καταστροφή της πόλης.

Η τελευταία περιπέτεια της σειράς είναι μια δύσκολη αποστολή σε εχθρικό έδαφος. Μια αποστολή που θα την κάνει πιο δύσκολη τόσο η έλλειψη εφοδίων όσο και ο περιορισμός στη χρήση της Σπάθας του Ήλιου. Ο Μοναχικός Λύκος για να τα καταφέρει πρέπει να βασιστεί στις ικανότητές του και στα όποια μέσα έχει περισσότερο από ποτέ μιας και η μάχη δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου