Δεν Πάμε Καλά

Author: Νυχτερινή Πένα /

Ο ένας σκοτώνει την γιαγιά του και μετά την μάνα του την οποία έχει κιόλας βιάσει, ο άλλος σκοτώνει τη γυναίκα του κυριολεκτικά στο ξύλο, τρίτος σκότωσε και τα παιδιά. Μετά ο άλλος ανεβάζει στο ίντερνετ τις ερωτικές του περιπτύξεις και όχι για να πει τι άντρας είναι – που τέλος πάντων αν και πολύ βλακώδες θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει – αλλά για να εξευτελίσει τη σύντροφό του. Μετά έχουμε τα ανήλικα που για να πουλήσουν «μαγκιά» δείρανε τον συμμαθητή τους και τον στείλανε στο νοσοκομείο.

Και αν κάνεις να φύγεις από τα μεμονωμένα άτομα και να πας σε μια πιο γενική εικόνα τι βλέπεις; Ανθρώπους εκτός ορίων, από τους 300 του κοινοβουλίου που δε διαθέτουν μεταξύ τους ούτε τη στοιχειώδη ευγένεια και αβρότητα ως τους δρόμους που έχουμε συγκρούσεις για τα πάντα, από το εμβόλιο του κορωνοϊού ως το ποια ομάδα αξίζει του πρωτάθλημα ή αυτόκλητους σωτήρες που τα βάζουν με τους πάντες και τα πάντα.

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο γέρο-Καραμανλής που έλεγε ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο; 

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Νοσεί η κοινωνία ολόγυρά μας Γουίλ. Και όσο υπάρχει αυτή η παρακμή σε όλα τα αξιακά επίπεδα, τόσο θα επιτείνεται αυτή η εικόνα που βλέπεις. Και είναι κάτι τραγικό πραγματικά.
Δεν ξέρω πλέον που θα καταλήξουμε.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Αρκεί να ακούσεις ένα δελτίο ειδήσεων για να το καταλάβεις αυτό. Δυστυχώς, και δεν ξέρω που θα σταματήσουμε.

Δημοσίευση σχολίου